HomeGeen categorieOver terreur

Reacties

Over terreur — 2 reacties

  1. Hmmm…
    Wat vind je van de tegenwerping dat het probleem niet is het terrorisme van de islam, maar het islamiseren van de terreur? Maw dat het niet zo zeer gaat om moslims die terroriseren, maar om jongens die zijn losgeslagen van de maatschappij en de werkelijkheid, en een oplossing zoeken in geweld en dan maar de islam gaan ‘bestuderen’ om een motief te vinden?

  2. @Fred Dat element is aanwezig (in het Westen) maar terreur wordt gevoed door ideologie, en dat is toch echt de Islam. En onderschat niet de opvoeding, het sociale “klimaat”, in moslim-migranten gemeenschappen. Zelfs iemand als Aboutaleb blijft bij mij een zeker wantrouwen oproepen omtrent zijn moslim-zijn. Zonder ideologie blijft “losgeslagen” beperkt tot een beetje rellen. Als hooligans of anderszins.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *